Emelő-toló Rendszerek

Profi Kömmerling ablakok és Kömmerling ajtók közvetlenül Önnek! - Berettyó Ablak Kft. Viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk!

Az egyedi tervezéssel készült Kömmerling rendszerek páratlan színvonalat és működési biztonságot garantálnak a tulajdonosnak. Ezt a rendszert kétféle felépítménnyel kínáljuk, amely teljes mértékben biztosítja, hogy csúcskategóriás termékeink esetében is az esetlegesen előforduló, minimálisan eltérő igények is ki legyenek elégítve. A Kömmerling emelő-toló rendszerek a kifogástalan, nívós műszaki fejlesztések profi eredményeit jelentik, mely fejlesztések követik a rohamosan megújuló, egyre inkább a magasabb szintű követelményeknek megfelelni akaró, épület innovációs elképzeléseket. Az emelő-toló rendszereink már kaphatóak a megnyerő, exkluzív alumínium burkolattal is, a színskála teljes palettáját kimerítve. A Kömmerling emelő-toló rendszerek nem hasonlíthatóak más ilyen jellegű rendszerekhez. Ezek teljes mértékben egyedülálló jegyekkel, exkluzív módon elkészített termékek. Ezáltal szeretnénk garantálni azt a speciális érzést, mely az egyediség biztosít.

emelo

Kinek ajánljuk?

A valóban kimagasló emelő-toló rendszer leginkább egyedi fekvésű, elhelyezkedésű ingatlant építőnek, felújítóknak ajánljuk a figyelmébe. Abban az esetben Ön a természet kínálta látványt a nappalijából is olyan átérzéssel akarja élvezni, mintha a kertjében ülne, akkor a Kömmerling emelő-toló rendszerek a tökéletes megoldást jelentik. Emellett pedig a figyelmébe ajánljuk a vendéglátóhelyek tulajdonosainak, építtetőinek, valamint nagy felületű belső medencék tervezőinek, panoráma megőrzésre vágyóknak egyaránt.

 

Mihez ajánljuk?

Ez főként a hatalmas alapterülettel rendelkező ingatlanok kert felőli részéhez, nappalik, pihenőkertek, télikertek térelválasztóihoz alkalmazkodik leginkább. Emellett pedig nyugodt szívvel ajánljuk a mesés panorámájú kertes házakba, sportklubokba , rendezvénytermek és külső terasz elválasztóinak, nagy szélességű átjárási lehetőséggel. Ajánljuk minden korosztálynak, hiszen a Kömmerling emelő-toló rendszerek működtetése roppant egyszerű.

Partnereink