Toló-bukó Rendszerek

Profi Kömmerling ablakok és Kömmerling ajtók közvetlenül Önnek! - Berettyó Ablak Kft. Viszonteladó partnerek jelentkezését várjuk!

Ezek a tolórendszerek roppant költséghatékony megoldásnak minősülnek, melyet a Kömmerling típus speciális módon tud biztosítani. Ezeknek roppant könnyű a működtetése, és igazán egyszerű a karbantartása, ezért a megvásárlás után már nem kell anyagi ráfordítással számolni. Vitathatatlan, hogy a toló-bukó erkélyajtóval tökéletesen meg tudjuk változtatni régi, nem épp esztétikus erkélybejáratunk hangulatát. Ennek köszönhetően jóval több fényt és szabadabb átjárhatóságot biztosíthatunk otthonunknak. Környezetünk tágabb értelmet nyer, komfortérzetünk ugrásszerűen megnő. Nem vitás, hogy a toló-bukó rendszerrel új értelmet nyer az erkély és az egész otthon. Esztétikailag kimagasló jelentőséggel bír a Kömmerling típus.

tolo

Kinek ajánljuk?

Ezt a profi rendszert leginkább azoknak ajánljuk, akik a hagyományos modelleket megunták, és valami újra vágynak. Ide sorolhatóak még a szigorúbb költségvetéssel rendelkező új ház építők. Nyugodtan használhatják sorházak hátsó teraszait felújítók is, téli kertek tervezői, sőt, még a wellness központok vezetői, akik főként energetikai felújításokon kívül impozánsabb megjelenésben gondolkodnak. Ezen felül nyugodt szívvel választhatják ezt a megoldást azok is, akik mértékkel, de innovatívan akar beruházni ingatlan felújításába, és igenis adnak a megtakarításra.

 

Mihez ajánljuk?

A régi és elavult nyílászáró modellek nem engednek be elegendő fényt. Ám ezzel a modellel a teraszokat abszolút átalakíthatjuk egybefüggő, fényt árasztó helyiségekké. Kertjeink felé nem csak nagy üvegfelületeket tudunk biztosítani, hanem kiemelkedően javíthatjuk energetikai, hangszigetelési mutatóinkat, és nem utolsó sorban ingatlanjaink megjelenését, értékét a befektetéshez képest közvetve nagyobb arányban tudjuk növelni. Emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy kertes illetve hétvégi házakba, fedett medencék régebbi fa oldalfalainak kiváltásához, éttermi teraszokhoz, szállodákba, nagyobb terasszal rendelkező lakásokba is ajánlani merjük.

Partnereink